Actualment esteu veient Grans notícies: Mireia ja té sostre!

Grans notícies: Mireia ja té sostre!

Una nova victòria de PAH Mollet Baix Vallès gràcies a la llei 24/2015


Fa escassament una hora, Mireia ha signat el seu contracte de lloguer social sobre la base dels barems de la llei 24/2015. Set anys de contracte i 150€ al mes. Un gran final després de mesos d’angoixa.

Com denunciem en el nostre últim comunicat, Mireia anava a ser desnonada el dilluns 23 de novembre sense cap mena d’alternativa ni resposta satisfactòria, per part de l’Ajuntament i Serveis Socials. Era una carrera contra rellotge que ens va portar a iniciar la campanya de denúncia i pressió #TechoParaMireia.

Ahir ens vam concentrar a les portes de l’Ajuntament, per a poder senyalitzar-lo directament i visibilitzar la situació. Després d’una conversa amb la regidora i arrencar el compromís institucional de no deixar a ningú al carrer, no havien passat ni 24 hores, que aquest matí cridaven a Mireia per a fer-li el contracte en un pis de la bossa d’emergència, que fins ahir no existia, però que avui va aparèixer miraculosament.

Veure la cara d’alegria avui de Mireia, no té preu. Però, encara que bé està el que bé acaba, no podem deixar de mostrar la nostra indignació cap a una institució lenta, que només veu expedients i no té en compte el sofriment de la gent davant situacions com aquesta.

És inadmissible, que, després de passar un any de la primera ordre de desnonament, Mireia i les seves filles hagin hagut de passar pel calvari de veure’s al carrer i que això no s’hagi solucionat fins que hem actuat de manera directa des de la PAH.

La PAH Mollet Baix Vallès, continuarem acompanyant, assessorant dels seus drets i defensant a les famílies fins que aquestes solucions arribin de manera automàtica sense haver de barallar-les. Existeixen mecanismes, tenim lleis i cal complir-les per a rebaixar el nivell d’angoixa de les famílies es rebaixi al mínim.

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.