Actualment esteu veient Guies per interposar demandes als Jutjats que reconeguin els nostres lloguers socials

Guies per interposar demandes als Jutjats que reconeguin els nostres lloguers socials

Desde la PAH treballem per estendre aquest nou front de lluita i obligar als bancs i als fons voltor a complir les lleis 24/2015 i 1/2022

Abans de l’estiu vam celebrar la sentencia pionera de Badalona, que obligava un gran tenidor a fer una oferta de lloguer social a Ginés i Manoli, dues inquilines d’un pis amb amenaça de desnonament a Badalona. 

Davant aquest precedent importantíssim per a reclamar als Jutjats el compliment de la llei catalana 24/2015 per aturar els desnonaments, també vam anunciar que ens posàvem a treballar amb les advocades que han impulsat aquesta nova via per tal de fomentar que s’estengui. 

Desprès de mesos de feina amb les advocades que van forçar la sentencia, presentem dues guies, una per afectades i l’altra per advocades, que expliquen què és i com interposar la demandada declarativa del dret a reclamar el lloguer social. 

Amb aquesta nova demanda, som nosaltres qui plantegem als Jutjats, en la majoria dels casos a través d’advocats/des d’ofici que se’ns reconegui el dret a obtenir el lloguer social i s’obligui el propietari a fer-lo.

Fem una crida a totes les professionals per a què usin la guia i que acompanyin les persones o famílies que vulguin reclamar el lloguer social als Jutjats. També és important que les pròpies persones afectades, coneguin aquesta nova forma jurídica de lluitar el seu cas.

Demanem que el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC), el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i la Generalitat, organitzin formacions als col·legis professionals per tal d’informar als advocats i avocades d’aquesta nova via per defensar els dret a l’habitatge.

Advertim els bancs i voltors que farem tot el  estigui a les nostres mans per aconseguir signar milers de lloguers socials!

Si tens ordre de desnonament o problemes amb la renovació del lloguer i no saps si compleixes els requisits per a acollir-te a la llei, punxa a la foto

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.