Actualment esteu veient La campanya #AQuinaCasaEmQuedo, a Ràdio Mollet

La campanya #AQuinaCasaEmQuedo, a Ràdio Mollet

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca promou la campanya ‘A quina casa em quedo?‘, en relació al confinament

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) engega una campanya sota el nom de A QUINA CASA EM QUEDO?. La idea parteix de la situació que viuen moltes famílies de Mollet i també de tot arreu, a causa del confinament decretat per la crisi del coronavirus. Les administracions públiques fan una crida a quedar-se a casa i mantenir una bona higiene.

Des de la PAH es plantegen com es viure confinat si no es té casa o com pot fer-se efectiu el confinament si es resideix en una habitació d’una pensió o alberg, amb criatures petites i adolescents, sense una cuina on preparar el menjar. A tot això afegeixen un dubte: Com pot mantenir-se una bona higiene sense tenir garantit l’accés als subministraments bàsics?. Ana Mejías, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Mollet.

Segons la plataforma, a Catalunya hi hauria mig milió d’habitatges buits. D’aquest total, setanta-tres mil serien habitatges nous sense estrenar i més de vint-i-cinc mil provindrien d’execucions hipotecàries i estan en mans de la banca.
Per tot plegat, demanen una solució ràpida, per part de l’administració que passaria, entre altres extrems, per la cessió obligatòria dels habitatges buits en mans de la banca i els anomenats fons voltor.

També demanen la regulació dels preus de lloguer, per detenir l’expulsió massiva, i la condonació dels deutes hipotecaris.

Noticia de ràdiomollet

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.