Actualment esteu veient El desnonament ha arribat i seguim sense solució per a Vasi

El desnonament ha arribat i seguim sense solució per a Vasi

Malgrat tots els esforços dels últims mesos, si avui no hi ha cap cop d’efecte per part de l’Agència d’Habitatge de Catalunya i/o l’Ajuntament de Mollet, demà Vasi serà desnonada sense alternativa.

Fa molt temps que denunciem aquesta situació per activa i per passiva. Avui ens concentrem de nou a la plaça de l’Ajuntament de Mollet per exigir una solució que demà garanteixi el dret a l’habitatge de la Vasi i la seva família.

Parlem d’una família a qui la propietat no va voler renovar el lloguer per poder recuperar el seu habitatge. Des de llavors que estan intentant que l’Ajuntament els garanteixi una alternativa. Fa massa mesos que aquesta situació s’ha convertit en un problema d’accés a l’habitatge. Primer perquè cap immobiliària volia fer-los un contracte, bé ”per falta de garanties econòmiques”, bé perquè ja sabem molt bé el que costa que aquesta ciutat es facin lloguers depenent de raça o país. Segon per la seva situació de vulnerabilitat arran de la COVID i les dificultats per tirar endavant amb el petit bar que gestionen i del que depenen com a fons d’ingressos familiars.

Han patit amenaces perquè abandonessin el pis. Han passat per un judici d’impagament i el passat 22 de novembre el primer desnonament va estar suspès gràcies a la seva vulnerabilitat demostrada. Nou dies després, el jutjat núm. 3 de Mollet ha denegat una nova suspensió malgrat no haver canviat res.

Ja vam avisar que si l’Administració no espavilava aquesta història acabaria de la pitjor de les maneres. Inclòs ens vam manifestar a les portes de l’Agència Catalana de l’Habitatge i vam estar reunides amb un dels responsables, que va afirmar “tot avança bé i de pressa cap a una bona resolució”.

La “bona resolució” no ha arribat i els desnonament és demà sense cap tipus de garanties a un reallotjament.

Avui demanem explicacions i empenyem per assolir una solució per a Vasi i la seva família.

Ni gent sense casa, ni cases sense gent!

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.