Actualment esteu veient Document per a sol·licitar a Endesa un comptador social de llum per a situacions d’ocupació

Document per a sol·licitar a Endesa un comptador social de llum per a situacions d’ocupació

Gràcies al recent conveni signat entre Endesa i la Generalitat, si vius d’ocupació pots sol·licitar un comptat social de la llum.

Sens dubte una fita històrica de cara al reconeixement dels drets energètics de la ciutadania i l’accés universal als subministraments bàsics, que es va aconseguir el passat 29 de març amb la signatura del conveni entre la Generalitat i Endesa per evitar l’endeutament de les famílies i altres qüestions com aquesta.

Fins ara, les persones que es trobaven en situació d’ocupació no tenien garantit el seu dret a un comptador social, abocant-los moltes vegades a accedir-hi de manera irregular, amb el perill que comporta tant per elles com per les veïnes o viure sense subministrament.

El conveni signat recentment entre Govern i Endesa contempla, entre altres mesures, la regularització del subministrament de llum independentment de la seva situació habitacional a famílies en situació de vulnerabilitat.

Estarem vigilants pel seu correcte compliment i exigirem a l’Ajuntament que informi a tots els actors implicats, serveis socials i famílies, de la seva existència. Aquesta fita històrica permetrà garantir els subministraments de manera regulada i evitar més morts i accidents per pobresa energètica.

Descarrega el document per entregar a Serveis Socials i fer la sol·licitut:

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres!
Assemblea

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.