Actualment esteu veient Defensem un pis de l’Obra Social de PAH Mollet Baix Vallès

Defensem un pis de l’Obra Social de PAH Mollet Baix Vallès

BBVA pretén desnonar a una família vulnerable i mantenir un altre pis tancat per a continuar especulant amb ell.

Fa unes setmanes, se’ns va traslladar que hi havia un pis buit i obert en el barri dels Col·legis Nous. Després de verificar la informació i la propietat del pis, és del BBVA, el vam recuperar per a retornar-li la seva funció social. Recordem que el BBVA va ser un dels bancs que més es van beneficiar del rescat amb diners públics. Uns diners que els va servir per a continuar finançant execucions hipotecàries (com la del pis que defensem avui) i desnonaments.

Que han fet amb els pisos? Mantenir-los buits per a especular o vendre’ls a fons d’inversió com Blackstone o Cerberus, per a lucrar-se per la via ràpida i obrir les portes a aquests voltors a continuar inflant la bombolla dels preus de l’habitatge.

El resultat? Una situació d’emergència residencial crònica que provoca una major desigualtat social, en la qual el ric és cada dia més ric i el pobre, no sols és més pobre, veu com no se li permet tenir una llar.

Davant aquesta situació i tenint una família que necessitava un sostre urgentment, activem l’Obra Social de PAH Mollet Baix Vallès. Feia molt de temps que no ens vèiem en l’obligació de fer-lo. Empenyent per les vies administratives (Ajuntament i Generalitat) solem garantir el dret a l’habitatge de totes les persones que s’acosten a la nostra assemblea. Aquesta vegada no ens va quedar una altra.

Lamentablement, el pis del carrer Bernat Metge 57, ve d’una execució hipotecària i té un procés de desnonament en marxa. Avui a les 10 h està previst que es personifiqui la comitiva judicial i els Mossos d’Esquadra per a deixar al carrer a qui es trobin dins del pis i el BBVA pugui seguir el seu camí de lucre a costa de la misèria dels altres.

Posarem tota la resistència a les nostres mans per a evitar aquest desnonament, poder negociar a tots els nivells la regulació de la família, aconseguir el seu lloguer social i garantir el seu dret a l’habitatge.

Ni gent sense casa, ni cases sense gent

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.