Actualment esteu veient Aturat el primer desnonament de 2021 convocat en porta

Aturat el primer desnonament de 2021 convocat en porta

Malgrat la moratòria de desnonaments fins a la fi de l’estat d’alarma, hem de continuar convocant stop desnonaments perquè ningú es quedi al carrer

Global Zappa, una SL vinculada a Ibercaja, pretenia desnonar sense comprovar la vulnerabilitat, via informe de Serveis Socials, dels ocupants de l’habitatge.

Tant la Generalitat com el Govern central, van decretar mesures perquè no hi hagués desnonaments en plena pandèmia.

Encara així massa vegades continua sent el poder popular qui ha de continuar posant el seu cos per a defensar a les famílies en risc d’exclusió residencial.

Avui, ens hem plantat unes 50 persones, entre activistes de la PAH i veïnes del barri, en la porteria de la c/ Can Borrell 23, per a evitar una nova violació del dret a l’habitatge patrocinat per un gran especulador.

L’objectiu, més enllà d’evitar el desnonament, és guanyar temps per a poder acabar tot el procés administratiu per a poder accedir a un lloguer assequible després de demostrar la vulnerabilitat dels habitants que ja es van veure en la tessitura d’ocupar per a tenir un sostre.

El matí va transcórrer tranquil·la i ens retirem una vegada tancats els jutjats sense haver fet acte de presència.

La presència de manyans fins al migdia, les passades de furtiva d’observadors de la comitiva i el constant pas dels mossos, deixen clara la intenció inicial a executar i la retirada davant la presència de tanta gent.

Continuarem plantant cara i parant desnonaments allà on es precisi fins a aconseguir un legislació que eviti aquesta violació de Drets Humans tan normalitzada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.