Actualment esteu veient Andrea signa lloguer social amb la Sareb

Andrea signa lloguer social amb la Sareb

Nova victòria de la PAH davant La Sareb per a regularitzar la situació d’Andrea i la seva família

Tornem a estar de celebració amb un nou Sí que es pot! on ens diuen que no és possible. Fa 2 anys i mig, en veure’s sense cap mena d’alternativa per a aconseguir un sostre, Andrea i la seva família van ocupar un pis dels molts que estan buits en mans de la Sareb.

Després de venir a la PAH Mollet Baix Vallès a la recerca d’ajuda per a aconseguir un lloguer social, mesos després avui l’ha signat per una durada mínima de set anys.

Davant els constants atacs per a negar el dret a l’habitatge a les persones més vulnerables, aquesta signatura mostra, una vegada més, que amb la lluita col·lectiva, organitzades i empoderades, el podem aconseguir tot.

Lamentablement, no tenim cap camp legal que obligui als especuladors, com la Sareb, a fer aquests lloguers, que donen resposta a l’emergència residencial i eviten desnonaments. Encara així ho fem possible.

Continuarem lluitant fins a aconseguir aquesta llei tan necessària, que obligui d’una vegada per sempre a posar fi als desnonaments amb l’obligació d’oferir i renovar aquests lloguers socials. A Catalunya, ja estem en el bon camí i en la resta de l’estat, anem a això.

Pel camí, no descansarem i continuarem sumant petites/grans victòries que donin tranquil·litat a totes les integrants de la nostra assemblea, així com les que van arribant cada setmana, i garantir el seu dret a un habitatge digne.

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.