Actualment esteu veient Ana i Jose, una altra família salvada gràcies a la Llei 24/2015

Ana i Jose, una altra família salvada gràcies a la Llei 24/2015

Gràcies a la llei guanyada per la PAH, les nostres compahnyes s’han alliberat de la seva condemna amb Ibercaja.

Estem de celebració, però d’altra banda hem de remarcar l’anormal que resulta haver d’estar barallant i sofrint 8 anys per a aconseguir conquistar un dret tan bàsic com el de l’habitatge.

8 anys és el que han trigat Ana i Jose a poder respirar, des que la vida i la pèrdua del seu bar, els va portar a ser víctimes d’una execució hipotecària en una època daurada per als bancs, que sense embut cap no dubtaven a quedar-se la teva casa, per un deute de 3 mesos sense pagar, i deixar-te condemnada a un deute impagable per a tota la vida.

Després del que suposa assimilar un cop com aquest, van decidir defensar-se i barallar per una solució més digna i assumible, es van acostar a la PAH i això és el que han estat fent des de llavors.

Ahir, gràcies a la Llei 24/2015 catalana aconseguida amb una ILP impulsada per la PAH, van signar la dació en pagament i un lloguer social a 7 anys, en funció als seus ingressos. El camí ha estat llarg, però avui podem assegurar que comença una nova etapa, lliure de deutes, per a Ana, Jose i els seus fills.

Enhorabona compahs i a gaudir d’aquesta nova vida. Sou un exemple més, que amb tenacitat i apoderament, el que diuen impossible només triga una mica més, però al final si es pot.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.