You are currently viewing La Vasi i la seva familia ja tenen pis

La Vasi i la seva familia ja tenen pis

La Vasi ha firmat el seu lloguer social a un pis concedit de la mesa d’emergència.

Aquest matí la història de nervis i malestar dels últims dos anys, ha arribat al seu final feliç gràcies a la lluita i la força de la Vasi.

Després de ser desnonades sense alternativa el passat 29 de novembre, la Vasi i la seva familia amb dos menors, han viscut a una pensió que van gestionar els serveis socials. Gràcies a la presió desde la PAH de Mollet Baix Vallès, hem acelerat un procés burocrátic que no va arribar abans del desnonament i hagués pogut ser molt més llarg.

Malgrat el sense viure patit, en els dos mesos que han passat des del desnonament hem aconseguit que se li aceptes la mesa d’emergència i avui hagi firmat lloguer social en un pis de l’Agència Catalana de l’Habitatge.

Una gran notícia que demostra tres coses: que cal ser fortes front les injusticies, que els tempos de l’administració no están a l’alçada per a minimitzar els danys a les famílies vulnerables en exclusió residencial i que si empentem seguim assolint un si es pot allà on ems diuen que no és possible.

¡Felicitats Vasi! Ets tot un exemple de resistència. No vèiem el moment de veure l’alegría de les teves nenes quant surtin avui del cole i vagin por fi a casa seva.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.