Actualment esteu veient Ni un pas enrere

Ni un pas enrere

Vivim una autèntica catàstrofe social on sectors cada vegada més grans de població veuen negat l’accés en un sostre.

Veiem com a dia a dia, malgrat ser un dret, l’habitatge no està garantit per a una part cada vegada més gran de les famílies treballadores.

Avui s’han publicat dades molt preocupants sobre els nivells d’exclusió social: un 30% de la població està en risc d’exclusió, més de 2,2 milions de persones, d’aquests 1,2 milions sofreixen pobresa extrema. Aquestes persones, pel moviment per l’habitatge no són números. Es tracta de nosaltres mateixes i les nostres companyes, som nosaltres els qui perdem la casa cada dia sense cap alternativa.

Davant això tenim un Govern que s’omple la boca de drets socials, però que a l’hora de la veritat envia cada dia a Mossos a tirar famílies i persegueix i castiga amb violència, identificacions i detencions al Moviment per l’habitatge que tractem d’impedir-ho.

No esperem res d’aquestes institucions esclaves de l’Estat i la burgesia, però no ens deixa de sorprendre la seva hipocresia.

#NiUnPasEnrere

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.