You are currently viewing L’Ajuntament de Parets desnona sense contemplacions

L’Ajuntament de Parets desnona sense contemplacions

Indignació absoluta amb l’Ajuntament de Parets que ha deixat al carrer a una família sense motiu cap

Ahir la nostra assemblea setmanal va saltar en còlera i indignació amb l’arribada, demanant ajuda, d’una família de Parets. La família, amb dos menors, porta dues nits vivint i dormint al carrer per culpa de l’Ajuntament de Parets.

No parlem del típic cas que no pot pagar el lloguer i l’administració no està a l’altura de l’emergència. Tampoc estem davant una execució hipotecària que acaba de la pitjor de les maneres. Ni estem davant un cas d’ocupació al qual donar l’esquena sense importar els motius que portessin a aquesta situació. És molt pitjor que tot això.

La família vivia feliçment de lloguer sense cap mena d’impagament, fins que un dia un informe tècnic de l’Ajuntament dóna per *insaluble l’habitatge. Aquest és un dels motius pels quals s’ha d’activar la taula d’emergència i reallotjar a la família. Aquest tràmit es va fer i mentre arriba el pis la família és reallotjada en un hotel.

Deu mesos després, abans d’ahir, s’informa la família que netejaran i desinfectar l’habitació. El que no sabien és que era una excusa per a deixar-los al carrer sense més contemplacions.

Avui a les 10.30 convoquem en la plaça de la Vila de Parets, per a mostrar la ràbia que això ha generat. Exigirem a l’Ajuntament un sostre per a aquesta família que ahir va dormir divideixi a casa de dues companyes de PAH Mollet Baix Vallés.

Des que ha començat aquest curs, no és el primer cas que ens ve de Parets. Tenim ja programat un Stop Desnonaments, per al 30 de setembre, que de moment l’única resposta que ha tingut ha estat ”et quedaràs al carrer”. Si aquesta serà la tònica d’aquest Govern del PSC, ens tindran davant les vegades que faci falta.

Leave a Reply

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.