Actualment esteu veient Gràcies a La Tramolla per acollir-nos

Gràcies a La Tramolla per acollir-nos

A partir de demà les assemblees de la PAH Mollet Baix Vallès seran a La Tramolla, la casa de les arts escèniques de Mollet.

Aquest any, la PAH de Mollet hem cobert la primera dècada de recorregut defensant el Dret a l’Habitatge i a totes les famílies que han passat i que formen part del nostre col·lectiu. Fins a l’arribada de l’estat d’alarma per COVID-19, feia anys que celebràvem les nostres assemblees i reunions setmanals a una sala de Can Pantiquet. Cosa improbable de repetir ara com ara.

En els darrers dos anys, el nombre de persones que formem la PAH ha crescut exponencialment. Una mostra clara que queda molt per fer i estem molt lluny de poder garantir l’habitatge per tothom. Amb la nova crisi econòmica i la manca de lleis i mesures que defensin a les famílies més vulnerables, la nostra assemblea s’ha quadruplicat malgrat no tenir un espai físic on poder desenvolupar la nostra activitat.

Amb el tancament del Centre Cívic, les nostres assemblees han estat en parcs i places o virtuals d’última hora per inclemències del temps. Una falta de continuïtat que dificulta molt que la gent amb problemes d’habitatge s’acosti. Molt greu en casos de desnonaments que no hem tingut el temps de reacció i feina prèvia que necessitem. Així i tot s’han evitat tots els que han passat per la PAH i hem assolit lloguers socials i reallotjaments durant l’últim any i mig.

Amb l’arribada del fred, les pluges i els dies enfosquit a les sis de la tarda, ens trobàvem de nou amb un problema i no veiem adient seguir al carrer. El CC de Can Pantiquet se’ns ha quedat petit, hem sol·licitat espais més grans a l’Ajuntament que no arriben, l’intent de recuperar un espai buit per la ciutat no va acabar com ens hagués agradat.

Per sort, gràcies a la solidaritat que ens alimenta i ens fa grans a la classe treballadora, a partir de demà, 11 de novembre, podem dir que la PAH de Mollet Baix Vallès ja tenim casa per poder acollir a qui necessiti el nostre suport.

Agrair infinitament a La Tramolla per acollir-nos.

asamblea PAH

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.