You are currently viewing Si l’Ajuntament no fa la seva feina, dilluns una família vulnerable amb 5 menors acabarà al carrer

Si l’Ajuntament no fa la seva feina, dilluns una família vulnerable amb 5 menors acabarà al carrer

Sent la propietat un particular, el desnonament s’executarà si o si, i és l’Ajuntament qui té tota la responsabilitat de garantir-los un sostre el dilluns com a marca la llei 24/2015.

Estem davant una nova situació que ens obliga a denunciar la mala praxi dels Serveis Socials del nostre Ajuntament. No té cap que sentit que deixin desprotegida a aquesta família davant aquest segon llançament. El primer es va produir al setembre i es va ajornar un mes, just el temps que ha tingut l’administració a donar una solució.

La ineficàcia de l’administració està posant en risc, d’una banda a la família que es queda al carrer, per un altre a la propietat que necessita recuperar el seu habitatge.

Molt important destacar, que en un acte de bona fe, i malgrat no tenir contracte vigent, la família ha continuat pagant el seu lloguer. Però la llei és la llei i sense contracte te’n vas al carrer. En el temps que han estat en aquesta situació no han pogut llogar un altre habitatge a causa dels elevats preus del mercat i perquè en algunes immobiliàries els han posat pegues per ser estrangers, en un clar cas de racisme.

Segons els barems que dicta la llei 24/2015, estem davant un clar cas de vulnerabilitat, però segons els barems de Serveis Socials no. Estem en contacte amb l’Ajuntament i esperem que al llarg d’avui tenir una resposta més satisfactòria.

Davant aquests fets, volem aclarir, que si bé no posarem la nostra força a la porta per a evitar el desnonament. Mai ho hem fet i mai ho farem posar-nos davant d’un petit propietari, sí que posarem tots el nostre esforç a assegurar-nos que aquests cinc menors tinguin un sostre on dormir a partir del dilluns.

El dilluns 2 de novembre, convoquem a les 10.30 hs al carrer Can Pantiquet, 45, no per a evitar el desnonament, si perquè la família es trobi abrigallada davant aquesta dura situació i per a actuar si l’Ajuntament no compleix amb la seva obligació i decideix continuar demostrant, que o bé no coneixen les lleis i el seu treball, o que les coneixen però els és igual.

Aquí la taula per calcular la vulnerabilitat de les famíles

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.