Actualment esteu veient Si l’Ajuntament no fa la seva feina, dilluns una família vulnerable amb 5 menors acabarà al carrer

Si l’Ajuntament no fa la seva feina, dilluns una família vulnerable amb 5 menors acabarà al carrer

Sent la propietat un particular, el desnonament s’executarà si o si, i és l’Ajuntament qui té tota la responsabilitat de garantir-los un sostre el dilluns com a marca la llei 24/2015.

Estem davant una nova situació que ens obliga a denunciar la mala praxi dels Serveis Socials del nostre Ajuntament. No té cap que sentit que deixin desprotegida a aquesta família davant aquest segon llançament. El primer es va produir al setembre i es va ajornar un mes, just el temps que ha tingut l’administració a donar una solució.

La ineficàcia de l’administració està posant en risc, d’una banda a la família que es queda al carrer, per un altre a la propietat que necessita recuperar el seu habitatge.

Molt important destacar, que en un acte de bona fe, i malgrat no tenir contracte vigent, la família ha continuat pagant el seu lloguer. Però la llei és la llei i sense contracte te’n vas al carrer. En el temps que han estat en aquesta situació no han pogut llogar un altre habitatge a causa dels elevats preus del mercat i perquè en algunes immobiliàries els han posat pegues per ser estrangers, en un clar cas de racisme.

Segons els barems que dicta la llei 24/2015, estem davant un clar cas de vulnerabilitat, però segons els barems de Serveis Socials no. Estem en contacte amb l’Ajuntament i esperem que al llarg d’avui tenir una resposta més satisfactòria.

Davant aquests fets, volem aclarir, que si bé no posarem la nostra força a la porta per a evitar el desnonament. Mai ho hem fet i mai ho farem posar-nos davant d’un petit propietari, sí que posarem tots el nostre esforç a assegurar-nos que aquests cinc menors tinguin un sostre on dormir a partir del dilluns.

El dilluns 2 de novembre, convoquem a les 10.30 hs al carrer Can Pantiquet, 45, no per a evitar el desnonament, si perquè la família es trobi abrigallada davant aquesta dura situació i per a actuar si l’Ajuntament no compleix amb la seva obligació i decideix continuar demostrant, que o bé no coneixen les lleis i el seu treball, o que les coneixen però els és igual.

Aquí la taula per calcular la vulnerabilitat de les famíles

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Mollet del Vallès Baix Vallès.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.